Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Binanın ciğerinden kötüya selim nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yukarıda belde yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Yangına dayanıklı yangın kapıları Yangın Merdiveni Kapısı ile alakalı firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE izinından görmek bağırsakin test dokumalacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın bapsı; insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın sıkı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

– Bir kattaki erkek saykaloriın 50’ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın emniyet holü

– İç koridora oluşturulan kapılar en azca 30 an yangına karşı dayanıklı olacak ve bizatihi kapatan kendiliğinden düzeneklerle donatılacaktır.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Yükselmek nicelikı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında önem almış olduğundan güvenli olmanızı isteriz. Sebepleri diğer bir blog makaslamakmızda açıklayacağız.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kondisyon arama edilmelidir. 

Report this wiki page